Forum forumnet.forumoteka.pl Strona Główna forumnet.forumoteka.pl
Opis Twojego forum

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Czy ktoś słyszał o kursach gamedevu w Polsce?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forumnet.forumoteka.pl Strona Główna -> Strona główna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
avyfeotma

PostWysłany: Wto Sie 20, 2024 9:28 am    Temat postu: Czy ktoś słyszał o kursach gamedevu w Polsce? Odpowiedz z cytatem

Witajcie gracze i deweloperzy! Od dawna chciałem stworzyć własną grę, ale nie wiem od czego zacząć. Czy ktoś słyszał o kursach gamedevu w Polsce? Chciałbym znaleźć coś praktycznego, gdzie mógłbym nauczyć się pracy z silnikami i tworzenia modeli 3D. Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Bawzen

PostWysłany: Wto Sie 20, 2024 9:48 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cześć! A tu byłeś: https://skvot.pl/course/gamedev ? O ile pamiętam, były tam kursy dotyczące Unreal Engine, testowania gier, tworzenia modeli 3D w Blenderze, a nawet tworzenia gier planszowych. Wyglądało to dość różnorodnie i interesująco. Nie jestem jednak pewien wszystkich szczegółów, więc polecam własny reserach. Powidzenia!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forumnet.forumoteka.pl Strona Główna -> Strona główna Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: